Klaus.cz






Hlavní strana » Jinýma očima » Vážení vrcholní v ODS.…


Vážení vrcholní v ODS. VZPAMATUJTE SE!!!!! (převzato z www.virtually.cz)

Jinýma očima, 21. 6. 2002

Copak jste se všichni zbláznili?  Ne čtyři roky, ale již dávno předtím jsou štváni všichni, kdož jen trochu zavánějí ODS nebo Klausem. Je to nevídané! A co uděláte vy? Vy tuto snahu legitimizujete, a ukazujete, že ti rádoby rádcové měli od počátku pravdu! To se snažíte si zachránit svoje budoucí funkce, či co? Nechcete náhodou jít s prosíkem za Špidlou? Co to jsou za kecy (s odpuštěním), že jste dali přednost stabilitě, a teď se Vám to vrací (např. pane Tošenovský) ? Co to je za zbabělost. Vždyť to vědí všichni, kdož mají v hlavě ještě trochu mozku místo špidlin. Kdyby ODS neudělala to, co udělala, dnes by tady již nebyla!!! Veškerý tlak, jenž byl vyvinut poté, by směřoval k absolutnímu odstavení ODS na periférii zájmu, a poté k její likvidaci. Začaly by se hledat trestněprávní kauzy tam, kde nejsou (vzpomeňte na vyjádření p. Šuly o jeho úloze v Čistých rukou proti ODS).

Proč se jednoznačně nepostavíte za Klause, ať všichni vidí Vaši jednotu? Když ukážete, že jste rozděleni, tak vás smetou. Vy myslíte, že když vyštvou Klause, že Vás jako ty hodné nechají na pokoji? Uvědomujete si vůbec, že to bude mít efekt opačný, než si myslíte? Že nejen já, ale zajisté spousta jiných voličů ODS se na Vás vykašle, a nebude Vás volit? Že Vás budou brát za stejné zrádce jeko ty, kteří vyštvali ODA ze 4K ?

Zklidněte se, ať si křičí. Novináři, soupeři, rádoby intelektuálové? Není až podezřelé, jak se všichni snaží ODS poradit a pomoci? Nechte je být, nevyjadřujte se, ať se zabývají Hankou a Cyrilem. Když ukážete jednotu, oni se zklidní. Vždyť odchod Klause je to jediné, po čem všichni tito touží již od jeho nástupu do čela ODS, a Vy jim v tom teď chcete pomoci?

Vy myslíte, že když dáte novinářům funkce k dispozici, že potom budete moct Špidlovi nosit aktovku, či co? Sfouknou Vás jako plamen svíčky. Na co si hrajete? Mne, a dalších svých voličů se máte ptát, jestli jste mohli udělat více, a jestli máte složit funkce, ne novinářů, Šídla, Leschtiny, Halíka, Peheho, nebo Švejnara. Uvědomte si to!!! Získali jste 25 %, ne ztratili. Je to pěkný výkon, ač jsme si to všichni představovali jinak. Udělali jste Vy ostatní vše pro zdar ve volbách? Klaus nemůže za všechno, nenechte si to našeptat. Nebo chcete dělat pohunky Kaslovi v jeho nové straně. Hlavu vzhůru, volby dopadly nejlíp, jak mohly!!! Teď se teprve ukáže, kdo je kdo. Kdo byl a je v ODS jen kvůli korytu, kdo s kým se spojí (ti co nejvíce dštili síru na oposmlouvu, ti dnes v tichosti připravují nehmlich to samé, a ještě s podporou komunistů). Řvěte, křičte, varujte lidi – není Vás slyšet!!!  Kolikrát si říkám, jestli pan Klaus neměl v jedné z údajně prohraných debat vstanout, a dát Špidlovi facku. Možná, že by tak získal body. Ty nesmysly nešlo poslouchat, Špidla jej ukřičel snůškou lží. A prý zvítězil.  

Pavel Kovařík

vytisknout

Jdi na začátek dokumentu