Klaus.cz






Hlavní strana » Jinýma očima » Pohled na imigranty očima…


Pohled na imigranty očima Češky žijící u Neapole

Jinýma očima, 25. 4. 2016

Pohled na imigranty očima Češky žijící u Neapole*


Vážený pane presidente,

už dlouhou dobu sleduji, co se to proboha s naší Evropou děje. Chci velmi ocenit Vaši aktivitu vzhledem k otázce imigrantů a muslimské hrozbě Evropě, bohužel takových hlasů je málo.

Žiji nedaleko Neapole už 12 let. S imigranty tady máme zkušenosti od nepaměti. Neapol byla odjakživa mezinárodním přístavem, a co pamatuji, byla zde vždy silná komunita Afričanů, kteří se relativně začlenili do společnosti, neprosazovali své ideály, ale snažili se prací /byť prodejem ilegálního zboží/ vydělat na život. 

Nebyli násilní, maximálně bylo třeba dát si pozor, pokud se člověk rozhodnul si od nich něco koupit. O Neapoli panovalo přesvědčení, že se tam krade... Nevím, po 12ti letech v Itálii jsem byla okradena 4x. Vždycky v Praze...

Teď se ale děje něco, s čím se nemohu ztotožnit. Ulice v okolí Neapole, a v podstatě všude, v jakýchkoliv větších městech, kam se v Itálii podíváte, jsou plné posedávajících Arabů /čili již ne Afričanů tmavé pleti/, kteří nemají žádný cíl, žádný plán, jsou vykořeněni ze své země, ze svých tradic, nemají co ztratit a jediné, co jim zbývá, je duše přeplněná emocemi a jejich nábožensko-politickými přesvědčeními.

Pamatuji si, když jsem zamlada ještě chodila v Praze na diskotéky. Nejvíce jsme nesnášeli protivné Araby. Nedalo se jich zbavit. Byli všude, prostě chtěli holku dostat a dělali pro to všechno. 

Když si představím, jaká záplava mladých nadržených Arabů prochází Evropou, těch se nezbavíme, pane presidente,... to je ZLO.  Je příliš málo lidí, kteří si uvědomují, jaké skutečné hrozbě tady čelíme. 

Vnímám tady ale jeden skutečný průser. Kde jsou evropští MUŽI??? Jak se v Itálii velmi oblíbeně říká, KDE JSOU MUŽI, CO MAJÍ KOULE????  Viděla jsem mnoho videí, kdy arabští kluci či muži napadli bělochy. Arab plný agrese, síly, života, odhodlání, běloch ustrašený, posratý až za ušima, začne brečet a není schopen jediné akce. A Arab mu to pěkně nabuší...

Pane presidente, chápete, že tohle je zkáza Evropy. EVROPA PROSTĚ NENÍ SCHOPNÁ ŽÁDNÉ AKCE. Máme zde vychované generace zženštilých mužů, kteří nevědí, co to je používat vlastní ruce, kteří neumí fungovat jinak, než přemýšlet hlavou, hezky se oblékat a hezky se presentovat. Příliš jemnocitu... Kde je naše armáda??? Proč, sakra, z našich synů vychováváme holčičky? Kdo bude tu Evropu bránit, když fakt půjde do tuhého?  Kde jsou muži, kteří vychovávají své syny a dělají z nich CHLAPY!!!

Evropští mladí, pobledlí, open-spaceoví převzdělaní muži vychovávaní svými frustrovanými a utahanými matkami - prostě na průměrného arabského plnokrevníka hnaného vizí, cílem, jasným plánem, politicko-náboženskou manipulací NEMAJÍ... vnímáte to, pane presidente???

Tohle je naše zkáza... 

Dostala jsem chuť koupit si zbraň a začít dělat nějaký bojový sport. Abych ochránila sebe a své dítě. 

Kdybych mohla, a kdyby mne někdo poslouchal, křičela bych do celého světa HALÓ, LIDI, PŘESTAŇTE SE ZABÝVAT SVÝMI MALICHERNOSTMI, PROTOŽE ZA CHVÍLI BUDE VŠECHNO JINAK. Začněme se chránit, začněme chránit naše životy, tradice, kulturu, zaujměme tvrdý postoj vůči těmto imigrantům, přestaňme být tak otevření, tak důvěryhodní, tak HODNÍ. 

Tady v Itálii jsou již oblasti, ze kterých byli původní obyvatelé vytlačeni přistěhovalci. Lidé, kteří po léta spravovali své obchody, hotýlky a pensiony, měli své domy, zahrádky a políčka, prostě museli odejít, zavřít své podnikání, z hotelů přímo u moře s vlastní pláží se postupně staly hodinové hotely, protože běžný turista do takových oblastí prostě nepůjde.

Kolem Neapole a dokonce v samotném centru Neapole vzniklo veliké množství načerno postavených stanových táborů, kde tito lidé přežívají, vznikají u nich hory odpadů, nemají tam toalety a tak běžně vykonávají potřebu na ulicích města, dětských hřištích, parcích. Z mnoha oblastí se staly no-go zóny. Prostě bílý tam nemůže. Nemůže tam už kvůli strachu, který tito přistěhovalci vyvolávají. Nejde jim o nic, než ZÍSKAT OD VÁS COKOLIV CO MÁ NĚJAKOU HODNOTU.

Jedno co. A jedno jak.

Víte, pane presidente, jak mne potěšila zpráva, že těch pár iráckých křesťanů, které jsme pracně do Čech dopravili v rámci humanitní dobroty, že v Čechách zůstat nechce??? To je moc dobrá zpráva... Skutečně. Protože to znamená, že Česko zůstane Čechům.

Pane presidente, prosím Vás z celého svého srdce. Bušte do těch našich politiků, otevírejte jim oči, pouštějte se do nich o 106... vždy jste to dělal, i vzhledem k "projektu Evropská unie" jste to dělal,... pokračujte v tom. Nenechte se zastavit, protože takových hlasů, jako je Vás, jsou sakra potřeba.

Kdyby mne někdo poslouchal, dělala bych to samé. Ale nejsem Václav Klaus... jsem bezejmenný občan a tak mi nezbývá, než z vnitřní obavy a ustaranosti napsat mail Vám, který doufám, budete mít čas a chuť přečíst.

* PS: Email, který 25. dubna 2016 dostal Václav Klaus z Itálie. Jméno autorky neuvádíme.

vytisknout

Jdi na začátek dokumentu