Klaus.cz






Hlavní strana » Ekonomické texty » Aktuální reakce Václava…


Aktuální reakce Václava Klause věnovaná prvním čtenářům této stránky

Ekonomické texty, 11. 10. 2000

Milí první čtenáři mých internetových stránek,

velmi mě těší Váš mimořádný zájem o tuto, nově otevřenou, stránku a řada, často vážně a zodpovědně připravených, reakcí. Ve svém úvodním sdělení jsem uvedl, že Vaše reakce očekávám a budu je pečlivě sledovat.

Od jednoho čtenáře jsem obdržel připomínku, že můj web není interaktivní a že nemůže reagovat a následně se mnou komunikovat. Nemohu souhlasit. Všichni návštěvníci mých stránek, kteří chtějí k libovolnému článku, projevu, ekonomickému textu apod. přidat svůj názor, možnost mají. Pod každým textem je odkaz "Vložit reakci na článek", kde každý z Vás po zadání základních údajů může svůj názor sdělit. Odkaz na takto vložený názor se objeví ihned pod příslušným textem. Toto je hlavní a jedinečná možnost, jak projevit svůj názor, myšlenku, nápad nebo připomínku.

Na stránkách je i kontaktní E-mail na webmastera, na kterého můžete směřovat veškeré své připomínky nebo dotazy týkající se technických záležitostí - barev, uspořádání, funkčnosti apod. Všechny tyto podněty budou pečlivě posouzeny.

Ve svém uvítacím sdělení i uvádím, že jsem časově mimořádně zaneprázdněn, což je třeba vnímat jako opravdový fakt. Můj denní časový program je rozdělen na minuty a těžko v něm nalézám volný prostor. Prosím o respektování této skutečnosti. Nemohu s Vámi komunikovat elektronickou poštou a automaticky reagovat na všechny Vaše názory. Mohu však, jak jsem již uvedl, vždy za určité časové období krátce reagovat na některé Vaše příspěvky reagující na mé jednotlivé texty. Všechny Vaše seriozně míněné názory budou pro mne a moji další práci podnětnými.

Václav Klaus, 11.10.2000

vytisknout

Jdi na začátek dokumentu